top of page

Honza Ryba vítězem domácího Hanya Cupu

Poslední možnost naladit formu před republikovým mistrovstvím měli hráči v Hradci a u nás doma v Centru Viktoria. V sobotu se zde sešlo slušných 40 squashistů, kteří změřilí své síly na turnaji kategorie B s názvem Hanya Corporation Cup 2020. Vítězem se stal Honza Ryba, který splnil roli favorita (ač nenasazeného) a bez ztráty setu prošel z předkola až do finále. V semifinále zdolal nasazenou jedničku Dana Teuchnera, ve finále pak Martina Ředinu 11/6, 11/6, 11/1.


Právě Martin Ředina v semifinále porazil Kubu Zapalu, který se nakonec musel spokojit s nepopulárním čtvrtým místem, neboť v dohrávce byl v pátém setu štastnějším Dan (8/11, 7/11, 11/7, 11/6, 11/8).


V platu o 9. místo jsme měli dva zástupce, Toma Havlíka a Michala Štěpána. Oba skončili na raketě Honzy Šťastníka. Poté si díky skrečům a zraněním již nezahráli a tak obsadili 11. a 13. místo. V dalším platu o 17. místo se nejvíce dařilo Standovi Jurčíkovi, který prohrál jeho finále s Ladislavem Procházkou, těsně v závěsu za ním se umístili Ondra Bořil a Martin Kollár. Pavouka hráčů vypadlých v předkole ovládl Tomáš Tauš.


Všechny výsledky lze prostudovat na asociačním webu.



bottom of page