top of page

První turnaj na domácích kurtech

Hned o prvním hracím víkendu se konal mužský turnaj B na našich domácích kurtech na Viktorce. Na turnaji se představilo hned 9 našich hráčů, když nejlépe se dařilo Markovi Panáčkovi. Marek se dokázal probojovat až do semifinále. Zde na něj čekal Švéd Erik Jakobsson. První dva sety dokázal na svoji stranu získat Erik, další dva naopak Mara, a tak musel rozhodnout až pátý set. I v něm byl souboj velmi vyrovnaný a rozhodoval každý míček. Bohužel nakonec set skončil v neprospěch našeho hráče, když skončil 10/12. Maru tak čekal zápas o 3. místo, kde po pár výměnách souboj vzdal a obsadil tedy celkově 4. místo. Mezi osm nejlepších se probojoval ještě jeden z našich hráčů a tím byl Kuba Zapala. Ten ve čtvrtfinále vypadl právě s Markem, kterému podlehl 0/3. V následujícím souboji nestačil na Matouše Sochůrka a poslední zápas byl Kubovi skrečován, takže nakonec skončil na příjemném 7. místě.


V pavouku o 17. – 32. místo jsme měli následně další tři naše hráče. Těmi byli Roman Šebela, Michal Štěpán a David Neugebauer. Nejlépe z této trojice si vedl Roman, který si připsal nejprve jednu prohru, poté dvě výhry a turnaj zakončil prohrou. Celkově to stačilo na 26. místo. Dále pak 28. příčku obsadil David, který dokázal v platu vyhrát jeden zápas. Jako poslední byl v tomto pavouku ještě Michal, který však své zápasy pro zranění skrečoval a skončil tedy 32.


Jako další se představila čtveřice našich v platu o 33. – 44. místo. Až do finále tohohle platu se probojoval Martin Kollár. Zde už bohužel na svého soupeře nestačil a obsadil tak 33. místo. Tomáš Havlík obsadil 38. místo. Jen o jedno místo hůře skončil Aleš Tchuř a Filip Rozprým obsadil 42. místo.

bottom of page