top of page

Třetí liga za námi

Po několikaměsíční pauze zapříčiněné vnějšími okolnostmi se dohrála i třetí liga mužů, které se ve skupině E účastní naše dva týmy Pneukomplet a Bástr Team. V sobotu na domácích kurtech na ně čekala porce hned tří ligových kol. Nakonec ani po dvanácti zápasech nedošlo k posunu umístění našich týmů, ty tak zakončily tuto sezónu na třetím, respektive druhém místě tabulky.

Kluci z Pneukompletu v sestavě (zleva) Krakonoš, Michal Kopecký, Michal Šoman, Tomáš Tauš a Martin Kopal si v souboji o upevnění poradili s Moravskou Slávii C poměrně hladce 3:1. Dále změřili síly s hosty z Vyškova, zde se jednalo o výsledkově vyrovnané utkání, kdy další vítězství kluků 2:2 zabezpečil jeden vyhraný set navíc. Jako poslední pak byla prohra s vedoucím zlínským B, který potvrdil svou suverenitu a vyhrál 4:0.

Bástr Team nastoupil ke všem utkáním v sestavě Jiří Pinka, Aleš Tchuř, Filip Rozprým a Slávek Cechmeister. Sestava to byla protentokrát úspěšná, jmenovaní si postupně poradili s Vyškovem (3:1), béčkem Hradiště (4:0) a na závěr znovu 3:1 s Moravskou Slávií C. I přes vítěznou sérii se nepodařilo dotáhnout tříbodovou ztrátu na Zlín B, který se tak po právu stal vítězem skupiny E, gratulujeme.

bottom of page