top of page

Extraligy žen a mužů se blíží k závěru

Dalšími čtyřmi koly se extraligové soutěže posunuly ke své závěrečné části a pomalu se rýsují pravděpodobní účastníci play-off. Naše týmy obhajující loňské tituly neustále bojují s neúplnými sestavami a jejich umístění tomu odpovídalo.

Týmy žen všechna svá víkendová utkání odehrály na pražském Strahově. Jak mistrovský Kabet-A.T., tak i tým Prima postrádal opět hráčky a příležitost na pozicích číslo 3 dostaly juniorky Ella Pelikánová a Riana Alexová. Kabet v sestavě Kristýna Vykouřilová, Marika Doubravová a Ella Pelikánová v sobotu získal po jednom vítězství a jedné prohře, v neděli ale bohužel zůstal bez výhry. Přesto se drží na třetím místě, které by měl udržet a postoupit do play-off. Prima v sestavě Míša Malinová, Terka Zdubová a Riana Alexová si také připsal tři prohry a jednu výhru. Ta se zrodila v souboji obou našich týmů. Tým Prima ztrácející 11 bodů bohužel pravděpodobně okusí v létě baráž proti prvoligovým týmům.

Výsledkový servis na asociaci.


Mužské týmy zahájily squashový víkend také na Strahově, v neděli se pak k další dvojici zápasů přesunuli do Hradce Králové. Družstvo Sportprofitu se poprvé v sezoně sešlo v kompletní sestavě Mekbib, Švec, Uherka a Panáček a připsalo si plný bodový zisk. Bodový zisk a výhra nad tabulkovým soupeřem SC Fajne tak pomohlo k posunu na druhé místo v tabulce. Vybudovaný náskok není výrazný, ale měl by být dostačující k zajištění pozice v play-off. Tým Hanya absolvoval také důležitý zápas s hradeckými Buldoky o čtvrté místo zajišťující play-off. Kluci nastoupili v sestavě Michal Jadrníček, Matej Hrnčiřík a bratři Rybové, ve vyrovnaném zápase nakonec podlehli Buldokům o dva sety a play-off se jim vzdálilo.

Výsledkový servis na asociaci.






bottom of page