top of page

ERIN´S FLAG CUP MASTERS

V našem domácím centru se uskutečnil poslední kvalifikační turnaj kategorie Masters před letošním mistrovství republiky, jehož hlavním partnerem byla společnost Veem Trading, s.r.o. a partnery IRISH PUB ERIN´S FLAG a Restaurace By The Way. Celkové výsledky všech odehraných kategorií lze najít na webu ČASQ, stejně tak i novinku popisující tento turnaj.


Kategorie M35+ byla velice kvalitně obsazena a svou masters kariéru zde mezi jinými započal i Honza Břeň. Ten se probil do (očekávaného) finále s Pavlem Sládečkem mladším a byl k vidění výborný squash. Pavel nakonec vyhrál 11/5, 11/3, 11/1 a po turnaji ještě odejel hrát odpolední extraligu.


Ve čtyřicítkách zvítězil favorizovaný Petr Kopecký, ale i zde jsme měli zástupce na bedně. Třetí místo v souboji s Marcelem Ujfalušim získal Ondra Bořil. Za zmínku a vidění stál určitě souboj u umístění mezi týmovými kolegy Filipem Rozprýmem a Borisem Henešem. Utkání bohaté na motivační projevy nakonec otočil Filip ve svůj prospěch po pěti setech.


Desítka hráčů změřila své síly v pavouku M45+. I zde se radoval z prvenství favorizovaný Ladislav Burián. A i zde došlo ke klubovému souboji o konečné sedmé místo, kde si Martin Kollár i přes zranění poradil s Martinem Štěpánem ve třech setech.


Zlatou radost měla kategorie M50+, kterou vyhrál Robert Alexa. Zde se hrála skupinka, a Robertovým největším soupeřem zde byl Vašek Uhlíř. Ten se v rozhodujícím posledním zápase skupinky ujal vedení již 2:0 na sety, ale kvalitní koučink a změna taktiky přinesla obrat a celkové prvenství našeho borce.


Poslední hranou kategorií bylo M55+, ta se také hrála skupinovým systémem a sloučila do sebe i borce z M60+. Největší favorit Milan Vlasák se bohužel zranil, což zamíchalo očekávaným pořadím. Vítězem se tak stal Pavel Hořínek, Pavel Krajsa skončil třetí.



Další fotky jsou pak v galerii.

bottom of page