top of page

Prvoligový tým Huslík ve středu tabulky

I v druhé polovině soutěže se prvoligový tým Viktoria Brno Huslík pohybuje v horní polovině tabulky skupiny B. V lednovém hracím víkendu v sobotu zajížděli kluci do Prahy, zatímco v neděli hráli v klidu domácího prostředí v Centru Viktoria.


Na prazškém Hamru se nejprve utkali s domácím týmem Hamr Head A, kterému patří spodní příčky tabulky. Naše sestava byla Vítězslav Lazar, Jan Ryba, Ondřej Bořil a Jan Břeň, a byla to sestava úspěšná, neboť si připsala výhru 3:1 (2:3 3:0 3:1 3:1). Druhý soupeř se pohybuje v opačné části tabulky, ale kluci zabojovali a získali druhou, ikdyž velice těsnou výhru. Oba týmy shodně získaly dvě výhry, sedm setů, ale Huslík uhrál o 12 míčků více a tak získal bonusový bod.


V neděli bohužel domácí prosředí výhodu nepřineslo, tým prohrál shodně obě dvě utkání 1:3 se svými sousedy v tabulce. V pozměněné sestavě Jan Ryba, Stanislav Jurčík, Ondřej Bořil a Ota Lizna tak Huslík podlehl ZONE4YOU Moravská Slavia Brno A (3:0 0:3 1:3 1:3) a Buldočkům (3:0 1:3 0:3 0:3). Před závěrečnými dubnovými zápasy tak právě s Buldočky sdílí Huslík 4-5. příčku.


Detailní výsledky na asociačním webu.


bottom of page