top of page

Zlín B vede třetí ligu před našimi dvěma týmy

Na konci ledna vstoupila 3. liga mužů skupina E do třetího hracího víkendu. Bástr team bohužel přišel o své těsné vedení v tabulce, zatímco Pneukomplet třetí místo obhájil a vylepšil svůj náskok na slávisty.


Hostitelem sobotního kola bylo Uherské Hradiště. Právě domácí B-tým Slovácké byl soupeřem Bástr teamu. Ten ve složení Jiří Pinka, Aleš Tchuř, Boris Heneš a Filip Rozprým domácím nedal šanci a přehrál je bez ztráty setu 4:0. Těžším soupeřem byla posílená Slavia C, která se ujala po velice těsném souboji čtyřek vedení 1:0. Bástr ale zabral a utkání otočil ve svůj prospěch 3:1 (3:0 3:0 3:2 2:3). Obdobně zvládl úvodní zápas Pneukomplet proti Vyškovu (hrajícímu jen ve třech lidech) v sestavě Tomáš Tauš, David Neugebauer, Michal Šoman, Martin Kopal a zvítězil 4:0. Druhý zápas kluci sehráli proti adeptu na postup - zlínskému Béčku a ačkoliv se kluci snažili a sety končily vyrovnaným skóre, byla z toho prohra 0:4 (0:3 0:3 0:3 1:3).


V neděli se klání přesunulo na brněnská Černá Pole, kde byla pořadatelem Moravská Slavia C. Bástr ve stejné sestavě čekal pravděpodobně rozhodující zápas se Zlínem B, který mohl napovědět o vítězi skupiny. Zlín ho zahájil rázně a ujal se vedení 2:0. Aleš však zápas dvojek vyhrál a tak se naskytla šance utkání zremizovat, kterou bohužel kluci nevyužili a Zlín se výhrou 3:1 (3:1 0:3 3:0 3:0) ujal vedení skupiny E. Za Pneukomplet na čtyřce nastoupil Vláďa Kolegar a přispěl k remízovému vítězství na sety 7:6 (3:0 0:3 1:3 3:0).


Na závěr kluci poměřili síly v již posledním derby pro tuto sezonu. I tentokrát se z výhry radoval Bástr team, kterému se podařilo zvítězit s doposud nejvýraznějším rozdílem 4:0 (3:2 3:0 3:0 3:0). Tyto výsledky tak resultují v tabulku po odehraných šesti kolech:


Detailní výsledky 3. ligy mužů skupina E.

bottom of page