top of page

Céčko na Mariánských Horách

Další pokračování ostravské CNC Product Tour 2020 se odehrálo na Mariánských Horách. Mezi nasazenou osmičkou jsme měli tři borce, další trojice pak byla nenasazená. Nasazení nakonec nebylo rozhodujícím faktorem, neboť po dlouhé době oprášil raketu exmistr republiky Pavel Sládeček, který spolu s bratrem Martinem patřili k favoritům turnaje. Papírové předpoklady Pavel pak naplnil i v praxi a zvítězil.


Nejvýše se probojoval Michal Štěpán, který byl právě Pavlem vyřazen ve čtvrtfinále, ale poté opět nezaváhal v dohrávce (ve třech setech porazil Noska i Kampa) a získal pro sebe páté místo. O kolo dřív vyřadil Sládeček Jiřího Pinku, kterému tak přisoudil dohrávku o 9. místo. Ve stejném dohrávkovém pavouku se umístil i urputně bojující Boris Heneš, kterého bohužel v rozhodujícím momentu po rozehrání mečbolu soupeřem zradila pevnost rakety. Kluci pak přidali po jedné prohře a výhře a spolu si zabojovali o 13. místo, vítězem se stal Jirka (11/5, 12/10).


Zbývající trio nepřešlo přes úvodní kolo (David Neugebauer měl nalosován Sládečka; Aleš Tchuř s Tomášem Taušem vypadli po pětisetových bitvách). Ve spodním platu o 17. místo už jen vítězili a tak nakonec se David s Tomem utkali v jeho finále (2:1 pro Davida), Alda skončil hned za nimi na místě devatenáctém.


Výsledkový servis na asociaci.

bottom of page