top of page

Na ostravském Céčku se hráčům příliš nedařilo

Jedno z prosincových Céček bylo uspořádáno v Ostravě pod názvem CÉČKO FAJNE OSTRAVA. Turnaj byl součástí devítidílného seriálu Ostrava C-Tour a tradičně na něj zajížděla i výprava našich hráčů.


Přes první kolo, ačkoliv los nebyl tentokráte pro naše hráče nepříznivý, prošel jako jediný Tomáš Tauš. Ten na úvod přelstil zkušeného Lumíra Klimka (11/5 16/14 11/2). ale následně byl vyřazen Jaroslavem Štěpařem ve třech setech. V platu o deváté místo pak nestačil na dva soupeře a stal se nejvýše umístěným hráčem našeho klubu na celkovém 15. místě.


Zbytek výpravy nepřežil úvodní zápasy a sešel se tak ve spodním platu. Ten se nakonec podařilo vyhrát Jiřímu Pinkovi. Ve finále se zde střetl s Veronikou Jirkovou a nejednalo se o lehkého soupeře. Verča na cestě do finále vyřadila v těsných zápasech Davida Neugebauera (celkově 26. místo) a Borise Heneše (21. místo). Soupeřce patřil první set, ale Jirka bojoval a nakonec se radoval z výsledku 8/11, 11/9, 11/7. Čtyřiadvacáté místo si pak připsal Michal Šoman starší.


Výsledky na asociačním webu.


bottom of page