top of page

První liga v polovině: Huslík na třetím místě

Na průběžném třetím místě se nachází tým Viktoria Brno Huslík po odehrané první polovině první ligy ve skupině B. Tým si udržel třetí příčku z října, v pozici jeho přímého konkutenta je nyní tým Buldočci - SCC Hradec Králové, který v této roli vystřídal Teplice A. Oba týmy mají mírný odstup od vedoucí dvojice Otec & Fajne. Kompletní dění v číslech pak naleznete na asociačním webu.

Právě vedoucí tým SC Otec - TOPO muži A jsme přivítali v sobotním trojutkání pořádaném na Viktorce. Kluci nastoupili v sestavě Víťa Lazar, Jan Ryba, Stanislav Jurčík a Ondřej Bořil. Favorit potvrdil svou roli a náš tým s ním prohrál 1:3, když o jedinou výhru se postaral Honza. Druhé utkání proti Squash Especial A mělo vyrovnaný průběh (3:2 3:0 2:3 1:3) a nakonec se počítaly sety. Huslík získal o jeden set navíc a připsal si tak bonusový bod.


V neděli pak tým v lehce obměněném složení Víťa Lazar, Jan Ryba, Ondřej Bořil a Jan Břeň zajížděl ke svým zápasům na pražský Strahov. S domácím týmem F proběhla opět vyrovnaná bitva s počítáním na závěr. Nakonec jsme se radovali z celkové výhry 2:2 (0:3 3:0 0:3 3:0), kdy o tomto vítězství rozhodly pouhé 4 míčky v náš prospěch. I v posledním utkání s teplickým Áčkem došlo na výsledek 2:2 (2:3 3:0 1:3 3:0). Zde jsme však vyhráli na sety 9:6, k čemuž napomohlo i to, že soupeř se dostavil pouze s třemi hráči.


bottom of page