top of page

Listopadová mužská Céčka

Squash Viktoria uspořádala turnaj mužů kategorie C, jehož hlavním partnerem byla společnost Hanya corporation s.r.o. a partnery IRISH PUB ERIN´S FLAG a Restaurace By The Way. Listopadové domácí Céčko bylo průměřně obsazeno, startovní listinu okupovala přibližně třetina našich klubových hráčů.

Do finále se probojovali dva nenasazení hráči, ale bylo to finále očekávané. Byli jimi Josef Šebek z Moravské Slavie a náš Stanislav Jurčík. Prvně jmenovaný si v semifinále poradil s turnajovou čtyřkou Jiřím Pinkou a Standa zdolal turnajovou jedničku Michala. I finále bylo poměrně jednoznačné, když na Standovi již byla velice znát únava z předcházejícího průběhu turnaje a Pepa Šebek tak zvítězil 11/4, 11/5, 11/5. Bronz si odnesl Michal Štěpán, který doslova udolal Jirku Pinku v pěti setech 11/9, 11/8, 2/11, 10/12, 11/9.


Plate o 9. místo si zahráli další naši čtyři hráči. Nejlépe se umístil Martin Kollár, který prohrál až ve finále platu s Honzou Šťastníkem. Dolní plate o místo sedmnácté ovládl Aleš Tchuř. Pro detailní seznámení s výsledky a umístěními dalsích našich hráčů použijte asociační odkaz.

Součástí brněnského céčka bylo i školení rozhodčích, jehož se pod vedením Romana Švece účastnilo dalších 10 nových adeptů na tuto činnost. Ti se důkladně seznamovali s pravidly a následně pak pod jeho dohledem rozhodovali brněnské zápasy se vším, co k této činnosti patří. Z Viktorky si tuto roli vyzkoušeli Jirka Pinka, Marika Doubravová, Jan Břeň, Mojmír Špalek, Martin Kopal a Matej Hrnčiřík.

Do Třince, kde se hrálo Céčko v rámci Ostrava Squash C-TOUR vyrazil náš Jan Ryba, který byl favoritem turnaje. Honza předpoklady potvrdil a turnajem prošel beze ztráty setu. V semifinále si nejprve poradil s Bogdanem Staszkem 11/4 11/6 11/5 a ve finále pak zdolal Tomáše Hanzelku obdobným poměrem 11/4 11/7 11/5.

Výsledky turnajů: Hanya, OLZA CUP.

bottom of page