top of page

Michaela Čepová opět vítězí na ženském Áčku

Druhý listopadový víkend se nesl ve znamení turnajů kategorie A i C. Áčkový ženský, v pořadí třetí, se uskutečnil na ostravských Mariánských Horách. Viktorku zastupovala pětice hráček: Michaela Čepová, sestry Malinovy, Ella Gálová a Riana Alexová.


Posledně dvě jmenované svedl los do předkola, úspěšnější byla Ella. Riana tak spadla do platu o 17. místo, které bez problému vyhrála. Druhé kolo přineslo další klubové souboje, Ella byla vyřazena od Andrey Malinové. Její sestru Michaelu pak vyřadila Míša Čepová. Poražené z těchto dvou soubojů pak v platu o 9. místo zakončily pouť turnajem na patnáctém, respektive jedenáctém místě. Andrea po čtvrtfinálové prohře s Terezou Svobodovou (9/11 7/11 3/11) obsadila konečné 8. místo.


Míša Čepová prošla dolní částí pavouka poměrně hladce a bez ztráty setu, v semifinále zvítězila nad Naty Babjukovou 11/7, 11/3, 11/3. Ve finále se tak střetla s Evou Feřtekovou a ztratila úvodní set v poměru 8/11. Naší hráčce se pak povedl set druhý a poté co zvládla dva následující tiebreaky naklonit na svou stranu, tak si po vyrovnaném souboji připsala druhé vítězství v sezoně (při dvou účastech).


Výsledky k nahlédnutí na asociačním webu.



bottom of page