top of page

Honza Šťastník se po 8 měsících dočkal vítězství na déčku

V pátek 24.5.2019 se uskutečnilo poslední páteční déčko před závěrečným sobotním červnovým turnajem v rámci Sportprofit Tour 2018/2019. Turnaje se zúčastnilo 31 nadšených squashistů a k vidění tak byla spousta parádních zápasů. Na turnaji byla přítomna i fotografka Irena Vanišová ze squashpage.net, která všem udělala supr fotky přímo ze zápasů.


Do turnaje šel z pozice nasazené jedničky Víťa Lazar, který měl ovšem velmi těžký los. Již ve druhém kole jej hodně potrápil Richard Červinka, a to že to nebude zrovna Víťův den, potvrdil ve čtvrtfinále Honza Šťastník, který Víťu tak trochu překvapivě hladce porazil 2/0 a dostal se do semifinále, kde na něj čekal další překvapivý semifinalista Jirka Pinka. Ten si ve čtvrtfinále poradil s turnajovou trojkou Michalem Štěpánem. Dalšími semifinalisty se stali Tomáš Havlík, který ve čtvrtfinále přešel přes Pavla Brichtu a Michal Vaněk, který ve velké bitvě udolal Martina Kollára. Semifinálová klání měla hladký průběh a do finále se dostali Michal Vaněk s Honzou Šťastníkem. Finále nabídlo pěkný a bojovný zápas, ze kterého nakonec vzešel vítězně Honza, který se tak z celkového vítězství na turnaji radoval poprvé od září. V zápase o 3. místo se ujal rychlého vedení 1/0 na sety Tomáš Havlík, zbylé dva sety ale byly v režii Jirky Pinky a ten se tak mohl těšit ze svého teprve druhého pódiového umístění na pátečních déčkách. Deváté místo obsadila Marika Doubravová, která byla zároveň i nejvýše umístěnou ženou. Vítězem platu se po čtyřech výhrách stal Pavel Tupec!


Všem moc děkujeme, vítězům gratulujeme a na všechny se těšíme v sobotu 29.6. na závěrečném turnaji Sportprofit Tour 2018/2019. A ještě jednou díky Ireně za bezva fotky, které budou brzy doplněny ;)


Kompletní výsledky turnaje zde:


Fotogalerie z turnaje: zde:


Celkové pořadí Sportprofit Tour 2018/2019 zde.

bottom of page