top of page

Muži také ve FINÁLE EXTRALIGY!!!

V Brně v Centru Viktoria dnes bylo zahájeno Play off extraligy žen a mužů. Na pořadu byla semifinálová utkání, ve kterých se nejprve představily od 14:00 hodin ženy a po nich od 16:30 muži.


Semifinálová střetnutí mužů měla být mnohem jednoznačnější. Favorizované týmy domácí Viktorie Brno Sportprofit a SC Strahov A - muži byli jednoznačnými favority svých střetnutí. Tuto roli potvrdili však pouze domácí hráči, kteří zdolali družstvo Buldoci - SCC Hradec Králové v nejkratším možném čase. První bod získal Michal Jadrníček po výhře 3/0 nad Petrem Nohelem, druhý přidal na jedničce Daniel Mekbib proti Petru Martinovi 3/0 a Martinovi Švecovi již stačil proti Tomáši Tóthovi pouze set, který také získal a Sportprofit tak je v zítřejším finále.


Druhé střetnutí mezi SC Strahov A - muži a domácím druhým týmem Viktoria Brno Hanya vypadal zpočátku obdobně. První bod získal pro Strahov Lukáš Jelínek po výhře nad Vojtěchem Rybou 3/0, druhý přidal na jedničce Kolumbijec Juan Camilo Vargas proti Markovi Panáčkovi také 3/0. V dalším zápase se tak již jen očekával zisk setu pro Strahov v utkání Mohammad Alsarraje proti Mateji Hrnčiříkovi. Jordánec byl však zřejmě mírně zraněný, čehož domácí hráč využil a po výhře 3/0 tak utkání poslal do rozhodujícího zápasu. V tom musel Miroslav Celler hrající za Hanyi porazit Davida Zemana 3/0 a počítaly by se body, kterých musel Zeman získat celkem osmnáct. První set vyhrál Miro 11/6 a ve druhém vedl 10/4 a s Davidem to nevypadalo vůbec dobře. V tomto okamžiku však prasknul míček a po rozehrávce se David trochu zklidnil. Dokázal uhrát důležité čtyři body a přestože set ztratil 11/8, v dalším mu stačilo na postup svého celku uhrát čtyři body. To se mu nakonec podařilo a po jejich zisku se set již jen dohrál a Strahováci se tak mohli radovat z postupu do finále.


V něm se tedy utkají zítra v 17.00 s našim áčkem!!! Všichni jste zváni do Centra Viktoria na výborný squash a hlavně doufejme, že budeme po 6 letech opět slavit titul!

bottom of page