top of page

Martin Švec druhý na závěrečné áčku sezony

V sobotu 11.5.2019 se v našem Centru Viktoria konal mužský turnaj kategorie A. Turnaj měl slabou účast pouze 21 hráčů a my v něm zastoupení v podobě 5 hráčů. Nejlépe si vedla turnajová jednička Martin Švec. Ten se bez sebemenších problémů probojoval až do finále turnaje. Zde narazil na druhého spolufavorita áčka Kubu Solnického. V krásném finále trvajícím 54 minut byl tím šťastnějším a hlavně méně chybujícím hráčem Jakub, který slavil výhru ve 4 setech. Na posledním áčku sezony tak Martin obsadil 2.pozici.


Mezi 8 nejlepších se probojoval Michal Jadrníček. Ten ve čtvrtfinále svedl obrovskou bitvu s Ondřejem Ertlem, kterému ale bohužel podlehl v koncovce pátého setu a tak musel na semifinále zapomenout. Boje o 5.-8.místo Michal vzdal, a tak mu náleží konečná 8.příčka.


V osmifinále se s turnajem rozloučili Vojta Ryba a Kuba Zapala. Prvně jmenovaný si pak bez potíží poradil se všemi soupeři v zápasech o 9.-16.místo a skončil tak devátý. To Kuba sice 1.zápas zvládl, v tom druhém byl však šťastnější soupeř a k poslednímu utkání již Jakub nenastoupil. Bylo z toho tak konečné 12.místo.


Tomáš Havlík startoval v turnaji na divokou kartu, které bohužel nedokázal příliš využít, když se s turnajem rozloučil již v předkole na raketě Vlasty Kozáka. Ani v platu na své soupeře nestačil a obsadil tak poslední 21.místo.

bottom of page