top of page

Jakub Zapala vítězem dubnového mužského béčka. Michal Štěpán třetí!

V sobotu 20.4.2019 se v Uherském Hradišti konal mistrovský turnaj mužů kategorie B za účasti 15 hráčů. Mezi nimi bylo i 6 zástupců našeho klubu. Nejlépe ze všech našich ale i celkově si vedl Jakub Zapala, který dokázal celý turnaj vyhrát, i když k tomu potřeboval doopravdy hodně setů. Své čtvrtfinále, semifinále i finále vyhrál shodně vždy 3/2 na sety!


Do semifinále se dokázal probojovat i Michal Štěpán, který nestačil až v semifinále na Romana Kubričana poměrem 1/3 na sety. V zápase o 3.příčku však zdolal svého věčného rivala Michala Vaňka 3/1 na sety a mohl se tak těšit ze své první bedny na turnajích kategorie B!


Čtvrtfinále bylo konečnou pro Tomáše Havlíka a Jirku Pinku, kteří se tak představili v pavouku o 5.-8.místo. Oba dva zde své úvodní zápasy prohráli v pětisetových bitvách, a tak se v zápase o 7.místo postavili proti sobě. K vidění byla další pětisetová bitva na jejímž konci byl tím šťastnějším Jirka, který tak obsadil 7.pozici. Tomáš skončil osmý.


Michal Šoman i Filip Rozprým bohužel nepřešli přes nástrahy 1.kola a následně nedokázali najít recept na své soupeře ani v úvodním zápase platu. Bohužel, Filip prohrál i zápas s Pavlem Brichtou a tak na něj zbyla poslední 15.pozice. Michal měl v této části pavouka volný los, ale následně nestačil v pěti setech na stejného soupeře jako Filip a patří mu tak konečné 14.místo.

bottom of page