top of page

Naše ženy se radují z vítězství v základní části extraligy

V Brně na Viktorce se konalo poslední kolo extraligy žen. Náš tým Viktoria Brno Kabel-A.T. se představil ve složení Míša Čepová, Aďa Malinová a Kristýna Vykouřilová. Holky si v prvním zápase dokázaly poradit s týmem FOTOROBOT, když všechny zvítězily 3/0 na sety a celkově tak utkání skončilo 3/0. Svůj druhý zápas sehrály s týmem Modrý svět, což byl zároveň i zápas o vítězství v základní části. Výhru si na své konto nakonec připsaly Kristýna poměrem 3/1 a Aďa 3/0. Míša bohužel nestačila na Annu Serme, což ale i tak znamenalo výhru pro naše hráčky, tentokrát 2/1 na zápasy. Náš druhý tým Viktoria Brno Prima se v sobotních duelech představil ve složení Denisa Rohunová, Ella Gálová a Verča Šromová. V prvním utkání nestačily na tým Modrý svět, kterému podlehly 0/3 na utkání. Jejich odpoledními soupeřkami byl tým Moravské Slavie Brno. První zápas sehrála Verča, která ve velmi vyrovnaném zápase nakonec podlehla v pětisetové bitvě Veronice Jirkové. Na svou soupeřku nestačila ani Denča. K poslednímu zápasu nastoupila Ella a ta dokázala zvítězit a snížit tak skóre, ale i tak z toho byla prohra 1/2 na utkání.


V neděli se odehrál pouze jediný zápas, kde tým Viktoria Brno Kabel-A.T. nastoupil ve stejném složení a bez problémů si poradil s týmem Moravské Slavie Brno 3/0 na zápasy. Tým Viktoria Brno Prima nastoupil ve složení Ella Gálová, Terka Zdubová a Verča Šromová. Jejich soupeřkami byly hráčky z týmu SC Otec. Ani jedna z našich hráček v tomto utkání nedokázala zvítězit a připsaly si tak prohru 0/3.


Po základní části se z celkového vítězství raduje náš tým Viktoria Brno Kabel-A.T. a postupuje tak do play off z první pozice. Jejich soupeřkami v semifinále budou ženy z pražského týmu SC Otec. Naopak poslední místo po základní části obsadil náš druhý tým a bude muset hrát baráž o udržení se v extralize. Play off i baráže proběhnou v našem centru Viktoria ve dnech 18.-19.5.2019. Všichni jste zváni přijít podpořit naše hráčky ;)

bottom of page