top of page

Míša Čepová třetí na ženském áčku v Ostravě

Únorové kolo ženského turnaje kategorie A se konalo v Ostravě, kde se představily i tři naše hráčky. Nejlépe si vedla Míša Čepová. Ta v celkovém zastoupení 11 hráček dokázala vyhrát první kolo a postoupit tak do semifinálového utkání. Její soupeřkou pro postup do finále byla Anna Serme, na kterou však nestačila 0/3 na sety. Míša se tak utkala v boji o třetí místo, kde na ni čekala Eva Feřteková. S tou si naše hráčka dokázala vcelku bez problémů poradit a obsadit tak konečné 3. místo.


Druhou naší hráčkou byla Terka Zdubová, která v prvním kole nestačila právě na Míšu a zahrála si tak o 5. – 8. místo. Zde se nejprve utkala s Nikolou Věříšovou, na kterou však nestačila v poměru 0/3 a zahrála si tak o 7. místo. Její poslední soupeřkou byla Klára Mihulová. S tou Terka začala velmi dobře a rychle vedla 2/0 na sety. Tento stav se ale soupeřce podařilo dotáhnout a musel tak rozhodnout až pátý set. V tom se více dařilo právě naší hráčce a připsala si tak výhru 3/2 na sety a 7. místo.


Poslední naší hráčkou byla Kristýna Vykouřilová, která bohužel vypadla už v předkole, když nestačila na Nikolu Věříšovou 1/3 na sety. Kristýna si tak zahrála ve skupině o 9. – 11. místo, kde si připsala shodně jednu výhru a jednu prohru a celkově to tak stačilo na 10. místo.

bottom of page