top of page

Třetí liga mužů ve své polovině

Naše Centrum Viktoria hostilo v sobotu i třetí ligu, kterou pořádal tým Viktoria Brno Bástr Team ve složení Jirka Pinka, Boris Heneš, Martin Štěpán, Robert Šťastný a Michal Šťastný. V prvním utkání se střetli s týmem Draps Olomouc. S tím svedli pěkný souboj a dokázali zvítězit 3/1 na zápasy. Ve druhém zápase nastoupili proti týmu SC Fajne. Své zápasy dokázali vyhrát Jirka a Boris, naopak na své soupeře nestačili Martin s Michal. Musel tak rozhodnout až počet získaných setů, kterých získal o jeden více náš tým a připsal si tak druhou výhru.


Ve třetí lize má náš klub zastoupení ještě druhého týmu a to Viktoria Brno Pneukomplet, který sobotní klání odehrál ve složení Tomáš Tauš, David Neugebauer, Martin Kopal a Vladimír Kolegar. První utkání sehráli s týmem Moravské Slavie, na který nestačili, když zápas skončil 2/2 na zápasy, avšak soupeř dokázal získat o jeden set více. Ve druhém zápase narazili na tým Squash Club Koruna, se kterým zopakovali výsledek jako v prvním utkání, poté co dokázali vyhrát dva zápasy, bohužel však opět ztratili o jeden set více a prohráli tak 2/2.


V neděli se pak následně tým Pneukomplet přesunul do Krnova a místo Vladimíra nastoupil Michal Kopecký. Nedělní zápasy nezačali příliš dobře, když nestačili na tým Krnova, se kterým prohráli 1/3 na zápasy. Jediný zápas dokázal vyhrát právě Michal. K poslednímu zápasu druhého kola nastoupil náš tým proti týmu SC Fajne. Výborný výkon předvedl David, který prohrával už 0/2, ale zápas dokázal otočit a zvítězit 3/2. Vítězství si připsal i Tomáš, ale stejně jako v sobotních zápasech nakonec utkání skončilo 2/2 na zápasy a prohrou o jeden set.


V nedělních zápasech se nedařilo ani týmu Viktoria Brno Bástr Team, za který místo Michala a Roberta nastoupil Filip Rozprým. První zápas sehráli se Squash Slovácká, který stejně jako náš tým držel neporazitelnost ve 3. lize. Bohužel ani jeden z našich hráčů nedokázal svůj zápas vyhrát a prohráli jsme tak 0/4. Druhé utkání sehráli s týmem Moravské Slavie C a i tento zápas nedopadl příliš příznivě pro naše hráče, když utkání skončilo 2/2 na zápasy, ale soupeř uhrál o 3 sety více.


Po druhém kole je i tak Viktoria Brno Bástr Team na výborném druhém místě o jeden bod před SC Fajne. To tým Viktoria Brno Pneukomplet je na místě posledním a ztrácí 3 body na Squash Club Koruna.


bottom of page