top of page

Ella Pelikánová první a třetí na juniorském béčku

V ostravském Sportcentru Havránek se o víkendu uskutečnilo juniorské béčko pod hlavičkou ČASQ. Na turnaji jsme měli zastoupení v podobě sourozenců Elly a Maxe Pelikánových.

V kategorii G11 byla Ella velkou favoritkou, neboť byla jedinou hráčkou z užší české špičky, která na turnaji startovala. Svou pozici potvrdila a naprosto suverénním způsobem si dokráčela pro vítězství v turnaji, kde startovalo 10 holčiček, což je veliký příslib do budoucna!

Max si v kategorii B11 také nevedl vůbec zle, když se v konkurenci 17 chlapců dokázal probít až do semifinále. Zde podlehl pozdějšímu vítězi turnaje Janu Bravencovi. V boji o bronz pak bohužel nestačil na Andreje Hausknotzem, ale i tak byl se svým vystoupením velmi spokojen!

Ella si naturnaji zahrála i v sobotu, kde se v pětičlenné skupině představila v kategorii dívek do 13 let. První dva zápasy Elle bohužel nevyšly, ale poté se dokázala zkoncetrovat a po dvou výhrách 3/0 se nakonec mohla radovat z druhé víknedové medaile - tentokrát bronzové barvy.

bottom of page