top of page

První hrací víkend 1., 2. a 3. ligy

V první lize si velmi dobře vedl tým Viktoria Brno Huslík ve složení Jakub Zapala, Roman Švec, Marek Panáček a Kristýna Vykouřilová. Sobotní zápasy sehráli s týmy Moravské Slavie a SC Fajne. První ze zápasů vyhrál náš tým 3/1. Ve druhém souboji musely při shodě dvou výher a dvou proher rozhodnout až sety. Zde jich získali více naši hráči. Konkrétně skóre setů bylo 8:6 a připsali si tak druhou výhru na své konto. Nedělní souboje svedli s týmy Corkers B a Corkers J. První zápas vyhráli 3/1 a v tom druhém vyhráli už podruhé 2/2 na zápasy a tentokrát 7:6 na sety. Viktoria Brno Huslík neprohrál tedy ani jeden zápas a po prvním hracím víkendu je na vedoucí pozici.


Kompletní výsledky a tabulku 1.ligy naleznete zde:

Druholigový tým Viktoria Brno VEEM Trading ve složení Martin Kollár, Ota Lizna, Ondřej Bořil, Jan Hráček, Stanislav Jurčík a Radek Janíček si na své konto připsal v sobotních duelech jednu výhru a jednu prohru. Nejprve naši hráči podlehli týmu SC Fajne 2/2 a 8/10 na sety a poté dokázali porazit Squash Slovácká A 3/1 na zápasy. To Viktoria Brno Bástr Team ve složení Tomáš Havlík, Aleš Tchuř, Filip Rozprým, Martin Štěpán stejně jako VEEM Trading vybojoval jednu výhru, když porazil tým Squash Slovácká A 2/2 na zápasy a 9/7 na sety. Poté však podlehli Zlínu 0/4 na zápasy. Nedělní zápasy se nevyvedly nováčkovi 2.ligy týmu Bástr Team, když oba své duely prohrál shodně 1/3 na zápasy. Lépe si vedl druhý tým, který si připsal na své konto jednu výhru nad Znojmem v poměru 3/1, následně však nestačil na tým Zlína o pouhých 10 bodů. Souboj tedy skončil 2/2 zápasy, 7:7 na sety a 110/120 na body.


Kompletní výsledky a tabulku 2.ligy naleznete zde:

Ve třetí lize se představil tým Viktoria Brno Blueboard ve složení Pavel Krajsa, Tomáš Tauš David Neugebauer, Ronald Pári, Petr Prášek a Karel Obluk. V sobotu si na své konto připsali shodně jednu výhru a jednu prohru. Vyhraný zápas skončil 2/2 na zápasy, 7:7 na sety, takže musely rozhodnout až jednotlivé body. Těch získal v poměru 128/118 více náš tým a porazil tak Moravskou Slavii C. Prohraný zápas byl proti týmu Active squash club ze Žďáru nad Sázavou. V neděli si nejprve naši hráči připsali prohru v podobě 0/4 na zápasy proti Moravské Slavii E. Poslední zápas sehráli proti Zlínu B. I v tom bohužel nedokázali vyhrát, když soupeři podlehli 1/3 na zápasy. Víkend teda skončil pro náš tým jednou výhrou a třemi prohrami.


Kompletní výsledky a tabulku 3.ligy naleznete zde:

bottom of page