top of page

Marek Panáček vítězem German Junior Open 2017

O víkendu se kromě Mistrovství ČR dospělých konal i další ze série turnajů ESF Junior Circuit kategorie Super Série v Hamburku a to German Junior Open 2017. Náš Squash Viktoria měl při počtu přes 220 hráčů zastoupení ve třech svěřencích téhle juniorské super série.

V kategorii dívek do 15ti let nás reprezentovaly Ella Gálová a Klára Köhlerová, která byla dokonce nasazena jako č. 2. Ella zde po předešlém trápení se zraněním nebyla v úplné top formě a tak nakonec obsadila 12. místo. Klárce se dařilo o poznání lépe a až do semifinále potvrzovala své nasazení. Zde však nestačila na koncentrovanější hru Chorvatky Franky Vidovic a podlehla jí 1:3. V utkání o 3. místo přehrála Španělku Noa Romero Blazaquez 3:1 a slaví zisk bronzové medaile!

Posledním zástupcem byl Marek Panáček, který byl v BU15 nejvýše nasazený. Až do finále turnaje si vedl jako favorit a neztratil ani jediný set. Ve finále se utkal s velmi kvalitním a houževnatým soupeřem z Irska, Denisem Gilevskiym. Naštěstí ani zde nepolevil a koncentrovanou hrou na krásném celoskleněném centr kurtu zvítězil 11:7, 11:3, 11:6 a zaslouženě si odváží z Německa nejcennější kov.

Všem našim hráčům gratulujeme a děkujeme za kvalitní reprezentaci nejen našeho klubu!

Photo: Henning Angerer

bottom of page