top of page

Slavíme 3 tituly, 1 bronz a tři čtvrtá místa na MČR juniorů 2017



Naši junioři opět dokázali, že patří mezi naprostou republikovou špičku a tak jsme se co do počtu titulů opět stali nejúspěšnějším klubem v ČR.



První titul si v prvním finále dne připsala v kategorii do 13 let Riana Alexová, která si po nervózním vstupu do zápasu s Vendulou Boháčovou připsala nakonec vcelku pohodovou výhru v poměru 3/0 a mohla tak slavit zisk svého prvního titulu v této kategorii! K titulu pak ještě v odpoledním zápase po výhře 3/0 proti Elišce Mauchlerové přidala 9.místo v kategorii do 15 let!

Druhý titul přidala Míša Čepová v kategorii dívek do 17 let. Ta o něj bojovala s Terezou Šlehoferovou, které po skvělém vstupu do zápasu nadělila dokonce kanára. Poté se hra vyrovnala a ve třetím setu dokonce odvracela 4 setbally soupeřky. To se ale zadařilo a po výhře 11/0, 11/8, 14/12 Míša slaví obhajobu titulu!



Třetí titul přidal Marek Panáček mezi chlapci do 15 let. Finálové utkání měl plně pod kontrolou, když soupeře doslova nepustil na téčko a vše dirigoval svou pestrou hrou plnou volejů. Jeho finálový soupeř Karím Farrag neměl vůbec žádnou šanci a tak se Mara po roční přestávce opět dočkal mistrovského titulu! K němu ještě přidal skvělý bronz z kategorie chlapců do 17 let! V tomto zápase mu byl soupeřem velký bojovník a rychle se zlepšující Matyáš Dufek. Marek svým soustředěným výkonem kontroloval tempo hry a nakonec nenechal nikoho na pochybách o tom, kdo získá bronz!


Jediný neúspěch v boji o medaili zaznamenala Terka Zdubová. Ta se v nervy drásající bitvě utkala s Denisou Rohunovou, které po neskutečném fyzickém boji podlehla 2/3 na sety. Terce bohužel, stejně tak jako v posledních 2 měsících, pokaždé chyběl jen malý kousek, aby svou soupeřku v rozhodujících situacích přehrála, ale bohužel se nezadařilo. Doufejme, že tento zlom již brzy přijde a Terka se opět posune o level výše! Terčin zápas o 4.místo s Vandou Lukavcovou v kategorii G17 byl spíše formalitou a Terka si po profesorském výkonu připsala i druhé 4.místo a stala se tak jednoznačně největší smolařkou mistrovství se dvěma bramborovými medailemi.


Vojta Ryba se ve svém posledním zápase na juniorském mistrovství ČR utkal v kategorii chlapců do 19 let s Matoušem Sochůrkem. Bohužel, Vojtova kyčel byla opět proti, a tak se Vojta na kurtu spíš trápil a prokulhal k prohře 0/3. Po loňském titulu tak letos Vojta obsadil 6.místo.

Ella Pelikánová sice v neděli už nehrála, ale připomeňme si její 4.místo v kategorii do 11 let a 14.místo v kategorii do 13 let a to ve věku pouhých 8 let!


VŠEM NAŠIM TRENÉRŮM, MANAŽERŮ, SPONZORŮM A RODIČŮM DĚKUJEME ZA SKVĚLOU PODPORU A HRÁČŮM ZA PŘEDVEDENÉ VÝKONY!!!


Kompletní fotogalerii z celého mistrovství naleznete v sekci GALERIE.




bottom of page