top of page

Dan Mekbib překvapivým vítězem 1.letošního áčka!!!

V Praze na Strahově se konal první mužský turnaj kategorie A nové sezóny, kde se představili hned 4 naši hráči. Nejlépe dopadl Dan Mekbib, který nanešel přemožitele a ve finále po urputném boji zdolal Koukala 11:9 v pátém setu. Na 6. místě skončil Honza Ryba, který ve čtvrtfinále nastačil na Koukala a o 5. místo na Davida Zemana, kterému musel pro bolesti zad po dvou setech zápas skrečovat. O jedno místo hůře, tedy sedmý, skončil Michal Jadrníček, když prohrál ve čtvrtfinále s Danem Mekbibem a poté s Davidem Zemanem. Trochu smůlu na los měl Vojta Ryba, který narazil v 1.kole na nepříjemného Lukáše Jelínka a podlehl mu. Poté nestačil už jen na Ondru Vorlíčka, se kterým sice odehrál vyrovnaný zápas, ale bohužel prohrál 2:3 a tudíž obsadil 18.místo.

Ve stejném termínu se konal i ženský turnaj kategorie A, kterého se zúčasnily dvě naše hráčky - Kristýna Vykouřilová a Paulina Krzywicka. Lépe skončila Paulina, která prohrála pouze s vítězkou turnaje Zuzkou Kubáňovou a nakonec obsadila 9.místo. Kristýna, která v hlavní soutěži bohužel nestačila na Kristýnu Fialovou v poměru 2:3, nakonec obsadila 11.místo.

Naši hráči se zúčastnili i mužského C turnaje, který se konal v Ostravě. Bohužel se jim moc nedařilo a nejlépe skončil Michal Štěpán na 18.místě. O jedno místo za ním skončil Tomáš Havlík, který dostal hned v prvním kole nasazenou jedničku, které podlehl 9:11, 9:11, 11:13. Jako poslední se představil Pavel Krajsa. Ten v prvním kole nestačil na pozdějšího vítěze turnaje Jakuba Zapalu a nakonec skončil na 26. místě.

bottom of page